ОБАВЕШТЕЊЕ за кориснике водовода општине Мали Зворник

Обавештавамо све наше кориснике, да због честих и изненадних искључења струје од стране електродистрибуције, на која не можемо да утичемо, може доћи до поремећаја у водоснабдевању на целој територији општине Мали Зворник.

Хвала на разумевању.

ОБАВЕШТЕЊЕ за кориснике водовода у Доњој Борини и Брасини

Обавештавамо наше кориснике у Доњој Борини и Брасини, да ће због најављеног искључења струје од стране елктродистрибуције, дана 27.06.2024. године, доћи до нестанка воде због чега је потребно да обезбеде довољне залихе воде за пиће.

Хвала на разумевању.

ОБАВЕШТЕЊЕ за кориснике водовода у Великој Реци

Обавештавамо наше кориснике у Великој Реци да део корисника у највишим котама (засеок Човић) немају воду из разлога појаве ваздуха у систему.

С обзиром да су базени пуни и да воде има, у недељу ујутру 23.06.2024. године, запослени радници ЈКП ДРИНА ће изаћи на терен како би оспособили линију за Човиће.

Хвала на разумевању.

ОБАВЕШТЕЊЕ за кориснике водовода ШИПАД

Обавештавамо наше кориснике у Доњем Насељу, Радаљу, Доњој Борини и Брасини, који се водом за пиће снабдевају са изворишта ШИПАД,  да ће се због ниског водостаја реке Дрине  искључити потисне пумпе, због чега неће имати воду вечерас у периоду од поноћи до 05 часова наредног дана.

Ова мера је неопходна како би смо у наредном периоду имали редовно водоснабдевање и без рестрикција.

Хвала на разумевању.

ОБАВЕШТЕЊЕ за кориснике водовода ШИПАД

Обавештавамо наше кориснике у Доњем Насељу, Радаљу, Доњој Борини и Брасини, који се водом за пиће снабдевају са изворишта ШИПАД, да је због нестанка електричне енергије предходне ноћи, дошло до пражњења резервоара са водом тако да ће у периоду од 00:00 до 05:00 часова бити прекинуто водоснабдевање како би у наредном периоду имали редовно водоснабдевање.

Хвала на разумевању.

ОБАВЕШТЕЊЕ за кориснике водовода ШИПАД

Обавештавамо наше кориснике у Доњем Насељу, Радаљу, Доњој Борини и Брасини, који се водом за пиће снабдевају са изворишта ШИПАД, да ће због нестанка електричне енергије доћи до поремећаја у водоснабдевању. Радове на отклањању квара врши Електродистрибуција од чега зависи уредно водоснабдевање.

Хвала на разумевању.